1ο Βραβείο animation για την ταινία των μαθητών “Dreaminess”!

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου (τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών) του ΕΝΕΕΓΥΛ Εύβοιας συμμετείχαν στο πρόγραμμα σχολικής δραστηριότητας «Η τεχνική της κινούμενης εικόνας» το οποίο διήρκησε συνολικά 8 μήνες (Οκτώβριος 2020 – Ιούνιος 2021). Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους με τίτλο “Dreaminess”. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της δημιουργίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η ταινία βραβεύτηκε με το 1ο Βραβείο animation (κατηγορία δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ειδικές σχολικές μονάδες) στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους*.

Η ταινία “Dreaminess” είναι βασισμένη στην πραγματική εμπειρία ενός μαθητή που η ζωγραφική τον βοήθησε να αντέξει το δύσκολο γι’ αυτόν σχολικό περιβάλλον.

Απολαύστε την!

* Τον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ., η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), η ΕΡΤ και το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό Γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.